Wie ben jij?

De ondernemer. In de breedste zin van het woord. Of je nu net gestart bent, het familiebedrijf hebt overgenomen of al jaren succesvol onderneemt, wij zijn er voor je.

In iedere fase van het ondernemerschap loop je tegen zaken aan die zorgen dat je niet efficient werkt. De een heeft hulp nodig bij het opstarten van de administratie, terwijl een ander veel tijd verspilt en fouten maakt door handmatig gegevens in te voeren terwijl dit door een applicatie overgenomen kan worden.

Wie zijn wij?

ZO Groep is in 2013 opgericht door mr. Michel Raeven

Destijds onder de naam A3R hielp hij bedrijven bij het automatiseren van de administratie. Al snel kwam hij erachter dat de bestaande boekhoudprogramma's niet hadden wat een zelfstandige nodig heeft, of hier door middel van add-ons veel geld voor vroegen. Hierop besloot hij zelf een programma te ontwikkelen, hetgeen resulteerde in ZO Boekhouden: een boekhoudprogramma waarbij je voor een vast bedrag per maand, alle functies krijgt.

Tijdens de ontwikkeling van de software kwam hij met steeds meer bedrijven in contact, waar hij verschillende bedrijfprocessen tegenkwam die niet efficient waren ingericht. Door het bundelen van de kennis die hij heeft opgedaan tijdens zijn master studie fiscaal recht en zijn kennis met betrekking tot software ontwikkeling, is hij erin geslaagd deze processen te verbeteren.

Het portfolio van ZO Groep is inmiddels uitgegroeit tot de volgende applicaties:

Al onze software is maatwerk. Dit betekent dat we iedere applicatie vanaf de basis opbouwen, kijkend naar de wens van de opdrachtgever. We dagen onze opdrachtgevers graag uit om iets te zoeken dat niet mogelijk is.

Administratie

Wij maken echter niet alleen maatwerk software. Wij hebben goed opgeleide administrateurs en fiscalisten die u compleet kunnen ontzorgen op administratief vlak. Voor deze werkzaamheden betaald u een vast bedrag per maand, varierend in prijs van € 100,00 tot € 200,00 per maand (prijzen van toepassing voor bedrijven tot 5 medewerkers). Geen verassingen achteraf en geen teller die begint te lopen zodra wij jou aan de telefoon krijgen. Onze klantenkring bestaat zowel uit zelfstandigen in de zorg, alsook grotere zorginstellingen (> 60 medewerkers). Daarnaast hebben we eenmanszaken en kleine besloten vennootschappen in verschillende sectoren (bouw, beveiliging, consultants).

Wij ontzorgen jou helemaal. Alle belastingaangiften worden door ons verzorgd. Mochten er vragen komen van de Belastingdienst, kunt u deze altijd aan ons doorsturen. Wij staan achter onze werkzaamheden en zullen het beantwoorden van de vragen dan ook op ons nemen.

Zet de stap

Ook jij kunt efficienter werken. Bel ons op +31 (0) 85 401 9030 of stuur een e-mail aan info@zogroep.nl zodat we je kunnen laten zien hoe. Je vindt ons kantoor op Noordhoven 2 in Roermond.

Grote kleine letters

Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van toepassing. U vindt deze hier.
We zijn eerlijk over onze tarieven. Deze vindt u hier.