ZO Groep

Reduce time, Create quality.

Administratie

Wij hebben goed opgeleide administrateurs en fiscalisten die u compleet kunnen ontzorgen op administratief vlak.

Fiscaal advies

Advies met betrekking tot belastingzaken, voor zowel particulieren als bedrijven.

Automatisering

Wij helpen met het automatiseren en verbeteren van processen en administratie.

Over ons

ZO Groep is in 2013 opgericht door mr. Michel Raeven.
Destijds onder de naam A3R hielp hij bedrijven bij het automatiseren van de administratie.

Al snel kwam hij erachter dat de bestaande boekhoudprogramma's niet hadden wat een zelfstandige nodig heeft, of hier door middel van add-ons veel geld voor vroegen. Hierop besloot hij zelf een programma te ontwikkelen, hetgeen resulteerde in ZO Boekhouden: een boekhoudprogramma waarbij je voor een vast bedrag per maand, alle functies krijgt.

Tijdens de ontwikkeling van de software kwam hij met steeds meer bedrijven in contact, waar hij verschillende bedrijfprocessen tegenkwam die niet efficient waren ingericht. Door het bundelen van de kennis die hij heeft opgedaan tijdens zijn master studie fiscaal recht en zijn kennis met betrekking tot software ontwikkeling, is hij erin geslaagd deze processen te verbeteren.

Inmiddels is een team van vijf ontwikkelaars bezig met het onderhoud van bestaand en de ontwikkeling van nieuwe software, terwijl twee medewerkers zijn voor de administratieve kant van de organisatie.

In de huidige tijd van digitalisering zien we helaas dat bij steeds meer collega's het persoonlijke aspect verdwijnt. Bij ZO Groep staat de deur altijd voor u open voor een persoonlijk gesprek.

Neem contact

Maak nu vrijblijvend een afspraak bij ons kantoor in Swalmen, en bespreek de mogelijkheden.

Contact

Reviews

Wat onze klanten over ons zeggen.

Na lange tijd onze administratie zelf gedaan te hebben voor ons bedrijf (zzp) kwam er een tweede bedrijf bij (bv). Zo groep werd ons aangeraden door iemand. Sinds we bij Michel zitten niks dan lof, hij is snel, nauwkeurig en denkt zeer actief mee! Absoluut een aanrader, ons leven is een stukje makkelijker zo.

Rob Boessen

Vorige week kregen we bezoek van Michel Raeven op ons kantoor. We waren aangenaam verast door de IT-accountant combinatie die Michel te bieden heeft.

Diana Costan

Tegenwoordig is het voor een organisatie van groot belang om op elk gewenst moment een nauwkeurig en actueel inzicht in haar financiƫle positie te hebben. Op dit gebied heeft ZO Groep in de persoon van Michel Raeven veel voor onze organisatie betekend. ZO Groep heeft het mogelijk gemaakt dat wij tussentijds zeer accuraat balanscijfers, winst- en verliesrekening en aanvullende informatie zoals een liquiditeitsbegroting met minimale inspanningen kunnen samenstellen. Een meerwaarde voor elke ondernemer !

Paul Otten

Contact

Heeft u nog vragen, of wilt u een vrijblijvende afspraak maken? Dan kan dit door ons te bellen, mailen of ons een bericht te sturen.

Adres:

Hertogdom Gelresingel 45, Swalmen

Telefoonnummer:

+31 (0) 85 401 9030